– PÄIVITETTY KILPAILUKUTSU AJAKSILLA JA LISÄLUOKKIIN TARKENNUS –

Vanhaa Joutsenlampi rallia - kuva Sportkuvat Eero

Pääosin tärkeitä päivämäärä päivityksiä sisältävä kilpailukutsu/säännöt löytyvät nyt Ajaksin sivuilta. Mahdollisen osallistumisen perumisen aikataulusta on tullut kysymyksiä. Samalla aikataululla jatketaan kuin alunperin eli jos esim. Tornion jälkeen pelkkä pesu ei riitä tai kanki töröttää lohkon kupeesta, niin maksun palautukseen oikeuttava peruminen onnistuu vielä.

R-Cupin ulkopuolisten luokkien eli ns. lisäluokkien osalta sääntöjä tarkennettiin niin, että luokka syntyy aina kun vähintään kolme autoa luokkaan saadaan. Ainakin 1400cc luokkaan on jo ensimmäinen ja aktiivinen kuljettaja listoilla odottamassa luokan syntymistä. Olkaapa yhteyksissä mikäli luokkapuute tuntuu vaivaavan! Eli ollaan joustavia tässä kohtaa, mutta ihan ei Hippo-hiihtokisa tasolle lähdetä että kaikki saa maalissa lusikat!

Kansainvälinen Volkkareiden Aircooled.fi rallisarja päätti pitää Leivonmäen kisan sarjan osakilpailuna uudesta kisa päivämäärästä huolimatta. Sarjan todella tiukka kalenteri ei mahdollista pitkiä jäähdytystaukoja, sillä kaikki kolme talvikisaa vedetään putkeen. Yrityksen puutteesta tätä herrasmies-liigaa ei voi syyttää!

Päivitetty kutsu löytyy: ajaksi.fi/kaasujalkaralli

[Kuva: Sportkuvat Eero https://zoomailija.kuvat.fi/]