– HANAA EXPOSSA LAHDESSA – LIPPULUUKKU AUKEAA 1.12 –

 

Tänään Kaasujalka- ralli oli mukana Hanaa Expossa Lahdessa. Kaasujalka järjesti R-Cupin punaisilla hiuksilla varustetun promotytön ja matkaluettavaa. Osastolla julkaistiin R-Cupin ja Kaasujalka-rallin nimikkokilpuri – Joonas Tonterin V1600 luokan Volswagen Lupo GTI. Auto on ainoa rallikäyttöinen Lupo Suomessa. Huhut kertovat että lisää Lupoja on tulossa viivalle. Joonas on ajanut muutamia hyviä luokkatuloksia ensimmäisellä etuvetokaudellaan. Lupo-Tonteri-Paavola paketti on mukana 2020 R-cupissa luokan kärkisijat mielessä hammasta purren!

Huomenna 1.12 alkaa kilpailuun ilmoittautuminen samalla kun R-Cupin ilmoluukut repäistään selälleen. Lippupalveluna toimii tuttu ja turvallinen Ajaksi. Kilpailuun ilmoittautumisessa pyydämme huomioimaan porrastetut ilmoittautumisen päättymisajat. Toinen työkuormahaasteen ratkaisija viimeisille viikoille ennen kisaa on pakollinen maksun suorittaminen ilmoittautumisen yhteydessä. Suuret kilpailijamäärät ovat hyvä asia mutta sen mukana tulee omat haasteensa kun kisoja tehdään ihan minimiporukalla.

 

 

 

 

 

Kiitoksia kaikille messuosaston kävijöille! Kiitokset myös ylijohtaja Riihimäelle kun saimme ”kuokkia” R-cupin osastolla. Messulogistiikasta ja nimikkokilpurista kumarrukset Karille Ja Joonakselle.

Tervetuloa Leivonmäelle Kaasujalka-ralliin, laitetaan numeroita varaukseen! Ilmoittautuminen: www.ajaksi.fi/kaasujalkaralli.

 

 

Lupon teippaus suunnittelu ja toteutus:
– EMK Production ja Serimedia Oy