– TUTUSTU RALLILIITTEESEEN UUNITUOREESTA KAASUJALKA-LEHDESTÄ –

Kisan virallinen ralliliite Vol-2 on ilmestynyt uunituoreessa Kaasujalka-lehdessä. Nappaa ilmaislehti mukaan omaan alueesi lehtitelineistä. Liitteessä mm. Janne Fermin ja Jarmo Lehtisen spekulaatiot tulevasta MM-kaudesta. Liitteestä selviää myös mistä tulee Toni Gardemeisterin ”runkipastori” lisänimi. Kiitämme sisällön suoltamisesta Miikka Kimaria. Erikoiskiitokset alanmiehille arvokkaista haastatteluista. Tsemppiä kauteen Fordin ”Finish Mafialle”! Jos ei telinettä osu kohdalle, niin jutut voi katsastaa myös verkkoversiosta osoitteessa https://kaasujalka.fi/lue !

Rallikausi korkattiin komeasti viikko sitten Piippolassa hulppealla osallistujamäärällä ja hienoissa talviolosuhteissa. Mediakumppanimme Ylivaan tajoamalta videolta voi kurkata kisamme nimikkoauton menoa!
https://ylivaamedia.kuvat.fi/…/2020-01-04+Piippola+R…/57.mp4

Kelit on selän jatkeesta, mutta valittamalla ei tule lunta tai jäätä milliäkään, eli se aihe käsitelty tässä kohtaa. Kisaa valmistellaan isolla vaihteella. Tänään tehtiin mm. tiekirjan viimeinen tarkistus ja parkkialueiden valmisteluja sekä pidettiin ajanottajille koulutusta. Peukaloita saa pitää ojossa yötä päivää ja sormet saa teipata ristiin, että talvi löytää ajoissa takaisin Keskiseen Suomeen – UGH!