– MILTÄ TEILLÄ KELIT NÄYTTÄÄ ? –

Siinä jokaisen puhelun aloituskysymys. Rehellinen vastaus, kelit näyttää haastavilta. Tilanne elää päivittäin, tuleeko hitusen lunta keskiviikkona ja perjantaina. Onko lauantain isompi sade vettä, räntää vai lunta. Toteutuuko kisaviikon yötä-päivää pakkanen.

Oheiset kuvat on eiliseltä päivältä (17.2) ja mukana on hyviä ja huonoja osuuksia. Kriittisin tulevista päivistä on lauantai eli lähteekö loput jäät vai päästäänkö polkemaan lunta pintaan, josta syntyisi uutta jäätä maanantaista eteenpäin. Miehiä ja järeitä koneita on varattu lauantaille riittävästi, jos on tehtävissä jotain. Kiitoksia talkoisiin ilmoittautuneille myös pidemmän matkan takaa. Yksi jäädytyskalusto ja siihen miehistö on varattu koko kisaviikolle hommiin. Eli kaikki mahdollinen tehdään.

Ilmoitamme Sunnuntaina 23.2. klo 13:00 mikä on tilanne. Siihen asti valmistelut ja ilmoittautumiset laulaa suunnittelun mukaisesti. Puhelimella voi olla vaikea saada yhteyttä eli suositellaan sähköisiä välineitä yhteydenpitoon. Nyt tämä koneisto keskittyy viimeisiin valmisteluihin ja puuhiin mitä pitää tehdä tilanteesta huolimatta.

Ilmoittautuminen kisaan päättyy alkuperäisen suunnitelman mukaan keskiviikkona 19.2. Klo 18:00.