-KÄYTÄNNÖN ASIOITA KILPAILIJOILLE-

Toisto on opintojen äiti eli muistutus Leivonmäen kisan ilmoittautumisesta, joka päättyy jo keskiviikkona 19.2. Tornio Rallin osallistujat ovat kyselleet osallistumismaksun palautuksesta. Palautukseen oikeuttava peruutus onnistuu vielä Tornion jälkeen Lauantaina 22.2, eli ei hätää sen puoleen.

Lähtöjärjestyksestä on tullut kysymyksiä eli kerrataanpa se. Esim. kahteen nuottiluokkaan on nyt yhdistetty kaikki kaksivetoiset ja kaikki nelivetoiset samaan. Vinkki! Nuotista ajaville nyt tarjolla erittäin hyviä lähtönumeroita. Korostetaan vielä että Cup luokkiin saa osallistua myös sarjan ulkopuoliset. Cup-luokkien lähtöjärjestys on kiertävä R-cupin osakilpailuiden välillä. Oheisessa kuvassa on lähtöjärjestys luokittain.

Lähtöjärjestys:
– nuotti 4wd
– nuotti 2wd
– pimeät R-cup luokat alkaen 4wd kaikki (R11)
– lisäluokat (=cupin ulkopuolelle jääneet luokat + muut lisäluokat)

 

Oheisessa kuvassa lähtöjärjestys luokittain:

 

Ilmoittautumismaksun osalta on kyselty miten lasku menee jos maksajana on sponsori. Ilmoittautumispalveluun on rakennettu toiminto, jolla saa tulostettua kuitin maksajan nimellä. Eli täyttäkää valintaan sponsorin tiedot, tulostakaa kuitti ja toimittakaa kuitti sponssille. Mikäli maksun suhteen on ongelmia tai kysyttävää niin ottakaa yhteyttä. Numeroita oviin pääsee tilaamaan Ajaksin palvelusta. Lisäluokissa numerot jaetaan suoraan varausjärjestyksessä!

Päivitetty kilpailukutsu ja ilmoittautuminen löytyy täältä: http://ajaksi.fi/kaasujalkaralli

Lisätietoja ja tarinaa nettisivuilta: www.kaasujalkaralli.fi

Tervetuloa Leivonmäelle toivottaa Team Joutsenlampi!